preskoči na sadržaj

Osnovna škola August Šenoa Osijek

Novosti

Erasmus+ KA1 projekt "R.A.D.I.M.O."

Autor: Administrator , 9. 11. 2019.

Erasmus+ najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport. Obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative Europske unije u području obrazovanja (opće obrazovanje, visoko obrazovanje, obrazovanje odraslih), osposobljavanja (strukovno obrazovanje i osposobljavanje), mladih i sporta.

U okviru Erasmus+ programa nalazi se i Ključna aktivnost 1 (KA 1) namijenjena ostvarivanju mobilnosti zaposlenika odgojno-obrazovnih ustanova u svrhu usavršavanja znanja, vještina i kompetencija potrebnih za obavljanje posla u svojim matičnim ustanovama.

S velikim zadovoljstvom smo dočekali odluku AMPEU (Agencija za mobilnosti I programe EU) o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge jer se među odabranim projektnim prijedlozima našao i onaj naše škole. Zadovoljstvo je tim veće, što se naša škola po prvi puta prijavila na natječaj Erasmus + KA1 mobilnosti i ostvarila pravo na financijsku potporu za provedbu projekta u iznosu od 21.528,00 EUR.

Projekt R.A.D.I.M.O. (Razvoj digitalizacije i međunarodnog obrazovanja)

Ciljevi projekta  su jačanje europske dimenzije ustanove kroz izradu strategije internacionalizacije škole, osnaživanje djelatnika za rad na međunarodnim projektima te razmjenu prakse i metoda poučavanja s europskim partnerima. Nadalje, ciljevi su ovladanje digitalnim alatima u svrhu pripreme, provedbe i evaluacije procesa poučavanja.

U projekt je uključeno 10 djelatnika škole: ravnatelj Krešimir Ćosić, pedagoginja Ivana Gašparac, učiteljice razredne nastave Sanda Lukenda, Mirna Lišnić i Ana Vuksanović, učiteljice matematike Sandra Štiks i Doris Crnjac, učiteljica hrvatskog jezika Zorica Jukić, učiteljica njemačkog jezika Anela Pejić te učitelj povijesti Vedran Čerina, ujedno i koordinator projekta. Sudionici će kroz strukturirane tečajeve u Alicanteu, Nici, Valletti, Pragu i Heraklionu steći kompetencije i znanja potrebne za ostvarivanje projektnih ciljeva, koja će primijeniti u nastavi u dirketnom radu s učenicima, širiti ostalim kolegama u školi, srodnim ustanovama te se povezati s školama I kolegama iz EU.

Veselimo se novim izazovima!
NAŠA ŠKOLA

Program Eko-Škole

Priloženi dokumenti:
Vizija i misija skole.ppt

Raspored informacija

Razredne obavijesti

   

   

   

   

Raspored zvonjenja

LATINSKE IZREKE
untitled

Jelovnik

 TJEDNI JELOVNIK: 

18.-22.10.2021.

PONEDJELJAK: pizza

UTORAK: kukuruzni prutić- mlijeko

SRIJEDA: lješnjak štanglica

ČETVRTAK: lepinjice sa šunkom

PETAK: perec- puding

 

 

Školski facebook

Izvannastavne aktivnosti

ANKETA
Koliko vremena dnevno provedeš na internetu?


Kalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola August Šenoa Osijek / Drinska 14, HR-31000 Osijek / www.os-asenoa-os.skole.hr / ured@os-asenoa-os.skole.hr
preskoči na navigaciju